+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

flexographic printing

SHTYPJE FLEXOGRAFIKE

line

Ne ofrojmë një asortiment gjithëpërfshirës të zgjidhjeve të montimit të pllakave me mbështjellës shkumë, film ose pëlhurë për të përmbushur të gjitha nevojat e shtypjes flexo.

NUBN TREGJET

line

  • Montimi i pllakës
  • Lidhja e kasetave
  • Kaseta e procesit

ZGJIDHJET PRFSHIN

line

  • Mëngët e Montimit të Pllakave Vetë-Ngjitëse: Mënga e ripërdorshme, vetë-ngjitëse dhe e ngjeshshme që siguron qëndrueshmëri në shtypjen me cilësi të lartë.
  • Foam Plate Mounting Tapes: High-quality foam backings for the highest demands in flexographic printing.
  • Film and Cloth Plate Mounting Tapes: Xinst plate mounting tapes with film or cloth backings are used whenever a cushion is not required.
  • Cushioning Foams for Corrugated Postprint: Xinst cushioning foams for high-quality flexo printing on corrugated board.
email Kontaktoni
go top