+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

3M5930 shirit shkumash VHB Prerje Die për lidhje xhami plastike metalike

◆ Waterproof, anti-vibration, heat-resistant, soundproof

◆ Strong adhesion and excellent weather resistance
◆ It has good adhesion to plastic, metal, wood, paper, silicone, plastic and other difficult to stick surfaces
 ◆ Good dimensional stability, excellent punching performance, good peel strength, good initial tack and good balance of shear strength.
◆ It has anti-chemical solvent,high resistance to humidity and initial adhesion, good conformability and UV resistance.

3M5930 VHB foam tape is coated with modified acrylic adhesive on both sides of the foam substrate, which can be used with various surface metals, glass, plastics, powder Paint, wood paper and irregular surface can be pasted, providing good gap filling ability, forming a permanent seal and waterproof, Moisture-proof function. It can replace rivets, welding and screws, providing superior adhesion and UV resistance.

3M5930 VHB foam tape Features:

◆ Waterproof, anti-vibration, heat-resistant, soundproof

◆ Strong adhesion and excellent weather resistance

◆ It has good adhesion to plastic, metal, wood, paper, silicone, plastic and other difficult to stick surfaces

 ◆ Good dimensional stability, excellent punching performance, good peel strength, good initial tack and good balance of shear strength.

◆ It has anti-chemical solvent,high resistance to humidity and initial adhesion, good conformability and UV resistance.

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë

Dorëzimi i shpejtë

Produkte miqësore me tokën

Në një larmi modeli

Renditja e Vogël e pranueshme

OEM pranuar

Madhësia e rrotullimit: letër ose bërthamë plastike 3;; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM: Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë,
shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri në 80 ºF (16 ºC në 27ºC) dhe 40 deri në 60% RH në kartonin origjinal.

High temperature 3m 471 tape pvc floor marking tape paint masking tape

If the 3M5930 VHB foam tape Die Cutting for Metal plastic glass connection to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

Applications:

Used in home appliance market glass surface analysis bonding, control window bonding, nameplate bonding, decorative strip bonding, building panels, commercial vehicles Vehicles and trailers.
Product Name
Waterproof 3M5930 VHB foam tape Die Cutting for Metal plastic glass connection
Adhesive Type
Acrylic
Color
black
Temperature Resistance
120℃
NitialTack/N:
≥25
Karakteristikat

◆ Waterproof, anti-vibration, heat-resistant, soundproof

◆ Strong adhesion and excellent weather resistance
◆ It has good adhesion to plastic, metal, wood, paper, silicone, plastic and other difficult to stick surfaces
 ◆ Good dimensional stability, excellent punching performance, good peel strength, good initial tack and good balance of shear strength.

◆ It has anti-chemical solvent,high resistance to humidity and initial adhesion, good conformability and UV resistance.

Thickness
0.8mm

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top