+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Shkumë akrilike e bardhë VHB e bardhë 0,15 mm e lëvizshme, e lëvizshme, Zëvendësim i shiritit special 3M 4914

It has super viscosity, resistance to pressure, fatigue, vibration, heat, cold, temperature cycle, moisture, solvent, UV resistance, solvent resistance, softness, good conformability, and high tensile strength

Shkumë akrilike e bardhë VHB e bardhë 0,15 mm e lëvizshme, e lëvizshme, Zëvendësim i shiritit special 3M 4914

Closed-cell acrylic foam-based double-sided tape, belonging to the VHB adhesive system (pressure-sensitive adhesive system), with a total thickness of 0.15MM, white in color, strong adhesion, resistance to pressure, fatigue, vibration, heat, cold, and temperature Circulation, moisture, solvent, good UV resistance, solvent resistance, softness, good conformability, high tensile strength, shear strength, replacing screws, rivets, spot welding and other permanent fastening Pieces, fixed with double-sided tape can make the surface of the product smoother, more beautiful, easier to operate, better sealed, more durable, and easy to disassemble. With cushioning, shock absorption, impact resistance, plasticizer resistance, VHB high-strength tape is currently the most viscous tape series in the world's markets. The application range is very wide. VHB tape can be used wherever high-strength adhesion is required.

White VHB acrylic foam Specialty Tape Applications:

Widely used in aircraft and automobiles, air conditioners, hardware buildings, office furniture, communications products, instead of screws, rivet, welding and other traditional fixing methods, so as to quickly improve the delicate assembly.

Projektimet e prerjes mund të përfshijnë vrima, forma, vija të mëdha (për heqje të lehtë) dhe produkte plotësues gjithashtu mund të përfshihen.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe Kontrolli i Cilësisë së Lartë Dorëzimi i Shpejtë Produkte miqësore për Tokën në një larmi të Dizajnit OEM i pranueshëm i porosisë së vogël

Madhësia e rrotullës: 3 ″ letër ose bërthamë plastike; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM : Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë, shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri 80 ºF (16 ºC deri 27ºC) dhe 40 deri 60% RH në kartonin origjinal

Xinst 0611 Semiconductor Wafer Mounter dicing Tape single sided thermal release tape

If the Removable Double Sided 0.15mm white VHB acrylic foam Specialty Tape replacement 3M 4914 to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

White VHB acrylic foam Specialty Tape replacement 3M 4914:

Widely used in aircraft and automobiles, air conditioners, hardware buildings, office furniture, communications products, instead of screws, rivet, welding and other traditional fixing methods, so as to quickly improve the delicate assembly.

Projektimet e prerjes mund të përfshijnë vrima, forma, vija të mëdha (për heqje të lehtë) dhe produkte plotësues gjithashtu mund të përfshihen.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.

Product Name
Shkumë akrilike e bardhë VHB e bardhë 0,15 mm e lëvizshme, e lëvizshme, Zëvendësim i shiritit special 3M 4914
Adhesive Type
 acrylic
Color
white
Temperature Resistance
-20°C -120°C
length
33M each roll or custom as customer request
width
2cm, 5cm, 8cm, 20cm 30cm 50cm or custom as customer request
Karakteristikat
It has super viscosity, resistance to pressure, fatigue, vibration, heat, cold, temperature cycle, moisture, solvent, UV resistance, solvent resistance, softness, good conformability, and high tensile strength
Durability
1-3 Years
Weather resistant
All kinds of weather condition

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top