+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst26 Shkurt 2020

BE hap kanalin e gjelbër për eksport të maskave, mund të shitet pa certifikimin CE

Në 20 Mars, Bashkimi Evropian lëshoi ​​një direktivë. Përballë epidemisë së re të kurorës, për të përmbushur kërkesën në rritje për maska, veshje mbrojtëse dhe pajisje të tjera parandaluese të epidemisë, disa materiale parandaluese të epidemisë (të tilla si një klasë maskash mjekësore të sterilizuara) lejohen të përmbushin sigurinë dhe efektivitetin, nuk ka […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top