+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst01 Prill 2020

SEKISUI 5782 / 5782LSV Shirit ngjitës në të dy anët për Automjete të Brendshme

SEKISUI 5782 / 5782LSV Shirit ngjitës në të dy anët për automjete të brendshme SEKISUI 5782 është një shirit ngjitës i veshur dyfishtë i pastër 1,5 mil, i krijuar për ngjitje të vazhdueshme në ambiente me temperaturë të lartë deri në 500 ° F / 260 ° C. Përmban një ngjitës akrilik me temperaturë të lartë 2 mil 3M 100 100HT, i shkëlqyeshëm për përdorim në lidhjen FPC dhe për metalet HSE. Një rezistencë ndaj nxehtësisë prej 3.6 mil. […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top