+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Materiali copë litari i serisë Rogers Poron 4790-92

Min Order Quantity: 1000 Square Meters
Aftësia e furnizimit: 15000 metra katrorë
Porti: Shenzhen, China
Kushtet e Pagesës: T / T, L / C, Paypal, Western Union
Koha e Dorëzimit: Rreth 10-15 ditë

Materiali copë litari i serisë Rogers Poron 4790-92

Extra soft, slow rebound with a very low closure force. Standard available thickness range from 0.021" to 0.500" (0.53 mm to 12.7 mm).

Karakteristikat:

 • Excellent compression set resistance which enables durable, long-term performance for gasketing, sealing, and cushioning.
 • Good chemical resistance.
 • Easy to fabricate, die-cuts cleanly and works with a broad range of adhesives.

Detajet e Paketimit:

Export standard packing for Rogers Poron 4790-92 Series Gasket Material. (If customers have special requirements, we also can make accordingly.)

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

 • Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë
 • Dorëzimi i shpejtë
 • Produkte miqësore me tokën
 • Në një larmi modeli
 • Renditja e Vogël e pranueshme
 • OEM pranuar

Shënim: Të gjitha të dhënat që përmbahen në këtë bazë të dokumentit mbi metodën e provës standarde të Kinës, ato janë vlera mesatare, ato nuk duhet të përdoren për një qëllim specifik. Të gjitha deklaratat, informacioni teknik dhe rekomandimet e përfshira bazohen në teste që ne besojmë se janë të besueshme, por ne fuqimisht rekomandojmë që klientët të bëjnë testet e tyre dhe të vendosin nëse produkti është i përshtatshëm për një qëllim të veçantë ose mënyrën e aplikimit.

Këto veti të produktit janë sugjeruese dhe të gjitha produktet mund të personalizohen ose konvertohen për t'iu përshtatur kërkesave specifike të aplikimit. Ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar nevojat tuaja unike të aplikimit.

 • Transmitter voices around - to prevent distortion, keep the spacing, increase the air tightness.
 • Surrounding the vibration motor - absorption of motor and the fuselage vibration, shock, increase the air tightness.
 • Shell surrounding, shockproof, keep spacing, increase the air tightness.
 • Applicable aspects - need to absorb the impact performance good mobile devices, computers, electronic products, electrical products, electronic medical apparatus and instruments, etc.
Property Test method Typical value
Physical
Density, kg/m³ (lb/ft³) ASTM D 3574-95, Test A 192 (12) 240 (15)
Tolerane, % ±10
Thickness, mm (inches) 3.18 (0.125)
3.94 (0.155)
9.53 (0.375)
3.18 (0.125)
4.78 (0.188)
6.35 (0.250)
9.53 (0.375)
12.70 (0.500)
Tolerance, % ±10
Standard Color (Code) Black (04)
Compression Force Deflection, kPa (psi) ISO 6916-1
30mm/min Strain Rate
Force Measured @ 25% Deflection
N/A 14 (2)
Compression Set, % max. ISO 1856
Test A @ 70°C
N/A 0.7%
Dimensional Stability, % max. change 22hrs @ 80°C in a forced-air oven ±5
Electrical
Dielectric Strength, kV/mm IEC 243-1 N/A 1.7
Volume Resistivity, ohm-cm IEC 60093 N/A 4.01E+11
Surface Resistivity, ohm/sq IEC 60093 N/A 8.10E+12
Temperature resistance
Recommended Constant Use, max. UL 157 90°C
Recommended Intermittent Use, max. UL 157 121°C
Embrittlement ISO 974 (E) -36°C
Flammability and outgassing
Flammability UL 94HBF (File E20305)
Min. thickness Passed, mm(in)
3.94 (0.155) 3.00 (0.118)
ISO 3795, DIN 75200
Min.thickness Passed, mm (in)
Max.burn rate (mm/min)
N/A 4.78 (0.188)
0
MVSS 302 (Pass≥)
Min. thickness Passed, mm (in)
3.94 (0.155) 3.00 (0.118)
Fogging ISO 6452, DIN 75201 N/A PASS
Environmental
Gasketing and Sealing UL JMST2 (Consisting of UL50 and UL508) File MH15464

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

  email Kontaktoni
  go top