+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Shirit ngjitës termik ngjitës termik

Min Order Quantity: 1000 Square Meters
Aftësia e furnizimit: 15000 metra katrorë
Porti: Shenzhen, China
Kushtet e Pagesës: T / T, L / C, Paypal, Western Union
Koha e Dorëzimit: Rreth 10-15 ditë

Shirit ngjitës termik ngjitës termik

Hot melt adhesive bonding film tape combined with the advantages of film and hot melt technology and excellent performance on many substrates of the fibers, polyolefins, liquid crystal polymer, temperature-sensitive materials, and metal, providing temporary adhesion to permanently bond, variety of options. Which can replace 3M615/3M615s hot melt bonding film?

Detajet e Paketimit:

Export standard packing for Thermal Hot Melt Adhesive Bonding Film Tape. (If customers have special requirements, we also can make accordingly.)

Thermal Hot Melt Adhesive Bonding Film Tape-detail

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

  • Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë
  • Dorëzimi i shpejtë
  • Produkte miqësore me tokën
  • Në një larmi modeli
  • Renditja e Vogël e pranueshme
  • OEM pranuar

Shënim: Të gjitha të dhënat që përmbahen në këtë bazë të dokumentit mbi metodën e provës standarde të Kinës, ato janë vlera mesatare, ato nuk duhet të përdoren për një qëllim specifik. Të gjitha deklaratat, informacioni teknik dhe rekomandimet e përfshira bazohen në teste që ne besojmë se janë të besueshme, por ne fuqimisht rekomandojmë që klientët të bëjnë testet e tyre dhe të vendosin nëse produkti është i përshtatshëm për një qëllim të veçantë ose mënyrën e aplikimit.

Këto veti të produktit janë sugjeruese dhe të gjitha produktet mund të personalizohen ose konvertohen për t'iu përshtatur kërkesave specifike të aplikimit. Ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar nevojat tuaja unike të aplikimit.

For nameplate, plastic, metal parts bonding; adhesion on uneven surfaces also gets good results, such as mobile phone housings, headsets, and other adhesion.

Product Code Xinst2601 Xinst2602
Name Hot melt tape Hot melt tape
Thickness(mm) 0.1 0.15
Adhesive Hot melt adhesive Hot melt adhesive
Backing No No
Color Y Y
Liner Paper Paper
Main Features Heated to 180 degrees, the cooling solidification. Bonding is very strong.

Madhësia e rrotullës: 3" paper or plastic core;tape width: 2mm -610mm; standard width: 610mm,standard length:154M

Madhësia OEM: Special length, thickness or combinations can be supplied per customer's request. Products can be supplied in roll, tape, sheets or shapes per customer's request. Only you provide the CAD drawing, we can die-cut any size for you.

Afati i ruajtjes: To obtain the best performance, use this product within 12 months from the date of delivery and store under normal conditions of 60 ºC to 80ºF (16 ºC to 27ºC) and 40 to 60% R.H. in the original carton.

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top