+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Furnizuesit e shiritave të filmit Polyrimide XCR Corona

Type: CR
Breadth: 520mm
Total Length: 1500m
Surface Resistivity: ≥1.0×1013Ω
Dielectric Strength: ≥4.0KV

Çmimi FOB: 1.8 $ - 1.93 $ Metër katror
Sasia e porosisë minimale: 1000 metra katrorë
Aftësia e furnizimit: 15000 metra katrorë
Porti: Shenzhen, China
Kushtet e Pagesës: T / T, L / C, Paypal, Western Union
Koha e Dorëzimit: Rreth 10-15 ditë

Furnizuesit e shiritave të filmit Polyrimide XCR Corona

CR polyimide film was developed specifically to withstand the damaging effects of "corona", which can cause ionization and eventual breakdown of insulation material or system when the voltage stress reaches a critical level.

CR polyimide film preserves the physical, mechanical property of polyimide film as it does, as well as the outstanding corona-resistant property, aiming at high power frequency control motor insulation.

It is produced by adopting advanced dispersion techniques which put the inorganic nano-particles into the film, so it can improve the performance of corona-resistant corrosion dramatically.

Corona Polyimide Film Tape suppliers Features:

 • Possessing 50 times ageing-resistance property.
 • Halogen-free, environment-friendly, flame-retardant.

Detajet e Paketimit:
Export standard packing for 500F XCR Corona Polyimide Film Tape. (If customers have special requirements, we also can make accordingly.)

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

 • Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë
 • Dorëzimi i shpejtë
 • Produkte miqësore me tokën
 • Në një larmi modeli
 • Renditja e Vogël e pranueshme
 • OEM pranuar

Shënim: Të gjitha të dhënat që përmbahen në këtë bazë të dokumentit mbi metodën e provës standarde të Kinës, ato janë vlera mesatare, ato nuk duhet të përdoren për një qëllim specifik. Të gjitha deklaratat, informacioni teknik dhe rekomandimet e përfshira bazohen në teste që ne besojmë se janë të besueshme, por ne fuqimisht rekomandojmë që klientët të bëjnë testet e tyre dhe të vendosin nëse produkti është i përshtatshëm për një qëllim të veçantë ose mënyrën e aplikimit.

If the XCR Corona Polyimide Film Tape suppliers for cats-best cat training tape to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

 

 • Wind power generator, variable frequency motor, traction motors, and electrical rotating machines.
 • High voltage transformer.
 • Magnetic wire wrap.
 • Super high-voltage cable insulation
 • Other electronic insulation
Item Typical Value
Appearance Smooth surface, uniformed color, even edge without damage
Type CR
THK 25±3μm
Rezistenca në tërheqje MD≥125Mpa
TD≥110Mpa
Zgjatja MD≥30%
TD≥40%
Breadth 520mm
Total Length 1500m
Surface Resistivity ≥1.0×1013Ω
Dielectric Strength ≥4.0KV

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

  email Kontaktoni
  go top