+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst01 korrik 2020

Parimi i punës dhe metoda e përdorimit të pjesës muskulore të shiritave sportivë

Çfarë është patch muskujsh në fund të fundit? Patch muskujve është një lloj i ri i patch trajtimit elastik. Ne shpesh shohim në TV që Li Na, Harden, Sun Yue dhe të tjerët veshin patch muskujsh gjatë ndeshjeve kasetë sportive. Cilat janë karakteristikat e pjesës muskulore të kasetës sportive krahasuar me shiritin tradicional sportiv? ① Shiriti i muskujve ka […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top