+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

3M 7772 Shirit ngjitës elektrik përçues

  • ECATT më i trashë përçues për mbushjen e boshllëqeve
  • Lidhshmëria elektrike me boshtin XYZ izotrop
  • Ngjitës akrilik me ngjitje të mesme
  • Përçueshmëri termike më e lartë dhe ECATT më e trashë për mbushjen e boshllëqeve
  • Letër alumini me dy veshje
  • Mund të aplikohet në shirita ose të prerë në forma specifike

3M 7772 Shirit ngjitës elektrik përçues për mburojat EMI dhe shtojcën e rondelës EMI

3M Electrically Conductive Double Coated Adhesive Transfer Tape (ECATT) 7772 is an isotropically electrical conductive tape. It consists of conductive acrylic pressure sensitive adhesive loaded with Aluminum foil carrier. The result is a double-sided tape providing both high adhesion and good electrical conductivity. The Aluminum foil in 3M ECATT 7772 provides both good electrical conductivity and improved handling characteristics.

3M ECATT 7772 conducts electricity through the thickness (Z-axis) and in the plane of the adhesive (X, Y planes), it is ideal for EMI shields and EMI gasket attachment to electronic and electrical devices. It may be used with many types of foil laminate shields to provide a customized shielding solution. This tape may also be used to attach conductive fabric/foam core EMI gaskets to electronic cabinetry.

Karakteristikat:

ECATT më i trashë përçues për mbushjen e boshllëqeve

Lidhshmëria elektrike me boshtin XYZ izotrop

Ngjitës akrilik me ngjitje të mesme

Përçueshmëri termike më e lartë dhe ECATT më e trashë për mbushjen e boshllëqeve

Letër alumini me dy veshje

Mund të aplikohet në shirita ose të prerë në forma specifike

If the 3M 7772 Electrically Conductive Adhesive Transfer Tape to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

FAQ
1) Si të porositni nga xinst?

Thjesht na dërgoni me email ose na telefononi.

2) A e ofroni kampionin falas për testim?

Po, ne ofrojmë mostrën falas, por ju tarifat e ndërlidhësve.

3) Si ta dërgojmë porosinë?

Ne do t'ju sugjerojmë mënyrën e duhur të dërgesës, nga deti, nga ajri ose me ndërlidhës. Sigurisht nëse do të keni një transferuesin tuaj, nuk është problem.

4) A mund t'i besojmë cilësisë së produktit nga Xinst?

Sigurisht, mos u shqetësoni për këtë. Cilësia jonë do absolutisht pajtueshmëri me shembullin që dërgojmë. Nëse jo, ne do të marrim përsipër këtë.

5) Çfarë pagese pranon Xinst?

Për sasinë e vogël, ne kërkojmë pagesë 100% të përparuar të TT; kushte të tjera, të negociueshme. Na vjen keq, për momentin nuk e pranuam kartën e kreditit.

6) Po në lidhje me kohën e plumbit të porosisë?

Nëse kaseta që porosisni ka stok, ne mund të dërgojmë brenda 1 ~ 3 ditëve. Nëse nuk ka stok, duhet të prisni rreth 5 ~ 12 ditë. Nëse kërkoni ndërprerje, koha do të zgjasë më shumë.

Applicatons:

 Antenna Bonding (with Grounding)
EMI Shielding (with Grounding)
Flex Bonding (with Grounding)
Flex Stiffener Bonding (with Grounding)
Grounding
Metal to Metal Bonding (with Grounding)
Static Dissipation

Constrctures:

Q~LDFUF3HQ~XHF~KJGYLUW.png

Typical physical properties:

SHC(5I3XRYQE${1X~K}8FF.png

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top