+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Parimi i Zbatimit të Pad Silikonit

xinst10 Prill 2020

Parimi i Zbatimit të Pad Silikonit

Jastëk silikoni përçueshëm termikisht is a new product developed in the market of heat dissipation adhesive. It is mainly made of silicone to reduce the contact thermal resistance generated between the surface of the heat source and the contact surface of the heat sink. It is specially designed for the use of gaps to transfer heat to complete the heat transfer between the heat-generating parts and the heat-dissipating parts. It is an excellent thermally conductive filler material. The field of application of thermally conductive silicone pads is also very extensive. As long as it is a machine, it will generate heat when braking. This thermally conductive silicone pad is mostly developed for precision machinery. In the progress of science and technology, traditional heat dissipation adhesives can no longer meet the present Heat dissipation requirements for precision instruments.

Double-Sided Fiberglass Thermal Conductive Adhesive Tape

The main purpose of selecting thermally conductive silicone pads is to reduce the contact thermal resistance generated between the surface of the heat source and the contact surface of the heat sink. Thermally conductive silicone pads can also fill the gaps in the contact surface very well, pushing air out of the contact surface. Air is a bad conductor of heat, which will seriously hinder the transfer of heat between the contact surfaces; with the addition of thermally conductive silicone pads, the contact surfaces can be better and full contact, and truly face-to-face contact. The reaction at temperature can achieve the smallest possible temperature difference. The thermal conductivity of the thermally conductive silicone pad is relative. Although it has better thermal conductivity in flexible materials, it is generally in the range of 0.6-1.5W / (m · K). The performance may be higher, but none exceed 2W / (m · K).

 

In fact, the thermal conductive silicone pad is now widely used in the contact between the heating body (power tube, thyristor, electric pile, etc.) and heat dissipation facilities (heat sink, heat sink, shell, etc.) in various electronic products and electrical equipment Surface, play the role of heat transfer medium and moisture, dust, corrosion, shock and other performance. It is suitable for heat dissipation treatment of various microwave devices such as microwave communication, microwave transmission equipment, microwave special power supply, regulated power supply and so on.

Jastëkët silikoni përçueshëm termikisht të zhvilluar në baza tradicionale kanë perspektiva të mëdha në treg. Pad silikoni përçueshëm termikisht është gjithashtu një përbërje termike përçuese e nivelit të lartë dhe nuk do të ngurtësohet ose përçohet. Mund të shmangë rreziqe të tilla si qarqet e shkurtër të qarkut; performanca e saj e lartë e aderimit dhe përçueshmëria super termike aktualisht janë CPU, GPU dhe lavaman ngrohje Zgjidhje e shkëlqyeshme e përçueshmërisë termike kur jeni në kontakt.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top